Printerite kaugmonitooring: Millist printeri tarkvara sul vaja läheb?

13. august 2024 by
Printerite kaugmonitooring: Millist printeri tarkvara sul vaja läheb?
Officeplus Kaubandus OÜ, Erik Köster

Kuidas Valida Õige Printeri tarkvara: PaperCut vs. Nubeprint

Kui tegemist on printerite haldamise ja monitoorimisega, on 24/7 monitooringu tähtsus ettevõtte efektiivsuse ja turvalisuse tagamisel ülimalt oluline. Kuna teie vajadused võivad olla erinevad, oleme välja töötanud kaks lahendust, mis aitavad teil oma printereid tõhusalt hallata ja monitoorida, ühendades printimise, skaneerimise ja kaugdiagnostika funktsioonid. Siin on ülevaade, millist tarkvara millise ülesande jaoks valida.

PaperCut: Oma Printerite Haldus

PaperCut on ideaalne lahendus klientidele, kes soovivad oma printereid ise hallata. See tarkvara pakub täielikku kontrolli teie ettevõtte või asutuse printimiskeskkonna üle, võimaldades hallata printimisõigusi, jälgida printimiskulusid ja optimeerida printimisprotsesse. PaperCut toetab paindlikult erinevaid tehnoloogiaid, sealhulgas Wi-Fi, mis võimaldab sujuvat seadmete vahelist suhtlust. PaperCut on paindlik lahendus, mis sobib erinevate ettevõtete vajadustele, pakkudes nii pilvepõhiseid, hübriid- kui ka oma serveris asuvaid versioone.

PaperCut võimaldab:

  • Kasutaja- ja seadmehaldust: Jälgige ja hallake, kes ja kuidas printereid kasutab.

  • Kulude optimeerimist: Analüüsige printimisharjumusi ja leidke võimalusi kulude vähendamiseks.

  • Turvalisust: Tagage, et tundlikud dokumendid ei satu valedesse kätesse.

  • Seadmete vahelist suhtlust: PaperCut võimaldab sujuvat suhtlust seadmete vahel, kasutades tehnoloogiaid nagu Bluetooth ja Wi-Fi Direct, mis on tuntud oma võimekuse (abil) poolest ühendada seadmeid ja vahetada andmeid tõhusalt.


Kui tunnete, et PaperCut võiks sobida teie ettevõttele, saame teha hinnapakkumise, arvestades teie printimisseadmete arvu. Lisaks on võimalik saada ligipääs demo versioonile, et katsetada tarkvara funktsionaalsust.

Nubeprint: Printerite Monitooring ja Teenindus

Kui teie prioriteet on tagada printerite maksimaalne töökindlus ja minimaalne seisakuaeg, sobib Nubeprint teile ideaalselt. Nubeprint ei ole lihtsalt haldus tarkvara; see on tööriist, mis on mõeldud meie spetsialistidele teie printerite 24/7 monitoorimiseks ja nende probleemide ennetamiseks. Konkreetsemalt kasutame Nubeprint Zero lahendust, mis võimaldab meil reaalajas ja remote jälgida teie seadmete seisukorda ja vajadusel kohe sekkuda, et tagada nende sujuv töö.

Nubeprint pakub:

  • Reaalajas monitooringut: Jälgige printerite seisukorda ja lahendage probleemid enne, kui need mõjutavad teie tööd.

  • Automaatseid raporteid ning tühjade kassettide tagastamist taaskasutuseks: Saate veebipõhiseid raporteid, mis annavad ülevaate seadmete seisukorrast ja jõudlusest.

  • Proaktiivset hooldust: Vähendage seisakuaegu ja pikendage seadmete eluiga, teades täpselt, millal ja millist hooldust on vaja.

  • Ei saa tindi otsa: Nubeprint tagab, et printeri tint ei saa kunagi otsa, tellides automaatselt uue kassetti enne, kui praegune tühjaks saab.


Nubeprinti demonstratsiooniks võime saata teile PDF-raporteid, mis näitavad, kuidas süsteem töötab ja milliseid andmeid see kogub.

Kokkuvõte

Õige tarkvara valik sõltub täielikult teie vajadustest. Kui otsite lahendust, mis annab teile täieliku kontrolli ja haldusvõimalused, on PaperCut teie jaoks parim valik, pakkudes lahendusi for erinevate kasutajate vajadustele. Kui aga soovite kohta, et teie printereid monitooritakse ja hooldatakse professionaalide poolt, on Nubeprinti lahendus just see, mida vajate.

Mõlemad lahendused võivad töötada koos või eraldi, olenevalt teie ettevõtte vajadustest. Võtke meiega ühendust, et saada täpsemat teavet ja leida teie jaoks parim lahendus! This võimaldab teil valida sobivaima lahenduse vastavalt teie nõudmistele.


puhkused Tarkvara
Printerite kaugmonitooring: Millist printeri tarkvara sul vaja läheb?
Officeplus Kaubandus OÜ, Erik Köster 13. august 2024
Jaga seda postitust
Sildid
Arhiveeri

Loe järgmist
PaperCut News