Suure ekraani tunne kodus - 4K PRO-UHD projektorid

Epson EH-TW7400 ja EH-TW9400/W
29. detsember 2019 by
Suure ekraani tunne kodus - 4K PRO-UHD projektorid
Admin

Filmifanaatikuid rõõmustab see võimas PRO UHD projektori muljetavaldav kuvapilt. Kombinatsioon erinevatest high-end tehnoloogiatest  nagu 4K-enhancement tehnoloogia, 3LCD tehnoloogia, Full HD, UHD BD ja HDR support toob kokku erakordse pildikvaliteedi koos kõrge dünaamilise kontrastsusega. See kõik koos motoriseeritud optika ja kalibreerimisega annavad kokku väga täpse kuvapildi.

Epsoni kodused projektorid Epson EH-TW7400 ja EH-TW9400/W muudavad teie koduse filmielamuse tõsiselt suurepäraseks. Meie PRO-UHD projektorid mis ületavad Full HD resolutsiooni ja võimaldavad kuvadad 4K UHD sisu annavad hämmastavalt elutruu kujutise.

Üle 10 000 tunni kestvad lambid tagavad selle, et võite 15 aasta jooksul vaadata iga päev ühe filmi ilma lampi vahetamata. Epsoni projektorid on tuntud oma töökindluse poolest.

PRO-UHD resolutsioon tehnoloogia tagab erakordselt kõrge kuvapildi kvaliteedi kuni 1,200,000:1 dynamic contrast ratio, 4K-enhancement tehnoloogia, 3LCD tehnoloogia, Full HD, UHD BD ja HDR toetus.

Suure ekraani tunne kodus - 4K PRO-UHD projektorid
Admin 29. detsember 2019
Jaga seda postitust
Arhiveeri