GHS Label Printing

Lexmark tõi turule GHS Label Printing lahenduse
6. jaanuar 2020 by
GHS Label Printing
Admin

Printeritootja Lexmark teatas, et on valmis saanud oma etiketi printimislahenduse mis vastab GHS tingimustele.

Meil on hea meel pakkuda Lexmark GHS etiketi printimist oma klientidele nii tootmises, logistikas kui müügisektoris. See lahendus võimaldab ettevõtetel printida GHS standarditele vastavaid värvimärgiseid hõlpsalt, tõhusalt ja vähese jäätmekuluga, saades samal ajal lahenduse, mis vastab muu hulgas isegi ohtlike ainete meretransportimise rahvusvaheliste saadetiste märgistamise kõige rangematele nõuetele.

Odoo • Image and Text

GHS süsteem

GHS on süsteem, mille abil klassifitseeritakse ja märgistatakse keemilisi aineid nii nende kasutamisel kui transportimisel kasutades ühtlustatud sümbolite ja piktogrammide süsteemi. Lexmarki GHS Label Printing lahenduse abil saavad organisatsioonid printida etikette vastavalt vajadusele värvilisena, vältides samas vajadust eeltrükitud etikettide järele. Lisaks võimaldab Lexmarki värvitrüki protsess organisatsioonidel tagada vastavuse mitte ainult rahvusvahelistele saatmisnõuetele vaid säilitada ka GHS süsteemi järjepidevate ja korrektsete etikettide kõrged standardid. Säästes aega ja raha printides värvitrükiga tühjale etiketile täpselt nii palju kui vaja.

GHS on süsteem, mille abil klassifitseeritakse ja märgistatakse keemilisi aineid nii nende kasutamisel kui transportimisel kasutades ühtlustatud sümbolite ja piktogrammide süsteemi. Lexmarki GHS Label Printing lahenduse abil saavad organisatsioonid printida etikette vastavalt vajadusele värvilisena, vältides samas vajadust eeltrükitud etikettide järele. Lisaks võimaldab Lexmarki värvitrüki protsess organisatsioonidel tagada vastavuse mitte ainult rahvusvahelistele saatmisnõuetele vaid säilitada ka GHS süsteemi järjepidevate ja korrektsete etikettide kõrged standardid. Säästes aega ja raha printides värvitrükiga tühjale etiketile täpselt nii palju kui vaja.

Siiani on ettevõtted kasutavad eeltrükitud värviliste etikettide varusid iga piktogrammide kombinatsiooni jaoks, mis on vajalikud korralike siltide loomiseks. Printides Lexmarki värvitrükiga saavad ettevõtted nüüd printida tühjadele etiketi põhjadele vastavalt vajadusele. Eelnevalt trükitud laovarude haldamine jääb ära nagu ka kulud, mis on seotud sellise varu hoidmisega.

GHS-i reeglid nõuavad, et ettevõtte teave peab olema osa GHS-märgistest. Tühja etiketi ja värvitrükiga saavad tootjad printida sildile korraga kõik GHS-märgise aspektid, sealhulgas kaubamärgiinfo. Trükitud etiketid on järjepidevad ja vastavad nii GHS-i kui ka ettevõtte brändijuhiste nõuetele.

Rahvusvaheliste saadetiste vastupidavus- ja vastavusnõuded.

Enamik värvilaserprintereid ei suuda vastata keerukale pildikvaliteedi, vastupidavus- ja vastavusnõuetele, mis on vajalikud ohtlike ainete siltide jaoks. Lexmarki värvitrükilahendusega on vastavustingimused täidetud. Juhtivad etikettide ja trükiteenuste pakkujad kasutavad Lexmarki seadmeid värvisiltide printimiseks, sest need vastavad tööohutuse, töötervishoiu, transiidi ja Euroopa Liidu standarditele, samuti rahvusvaheliste ohtlike ainete mereveo (IMDG) BS 5609 standardile 90-päevase merevette sukeldamise osas.

Lexmark on üks kahest printeritootjast, kes on sertifitseeritud tootma IMDG BS 5609 etikette ohtlike materjalide rahvusvaheliste saadetiste jaoks. Värvitrükitehnoloogia ja suutlikkus kasutada sobivat kandjat võimaldavad ettevõtetel toota selliseid transportimiseks vajalike GHS-märgistusi vastavalt vajadusele majasiseselt.

Lexmarki lahendusega saavad organisatsioonid kohaselt printida kõik vajalikud GHS sildid vastavalt vajadusele.

Teave Lexmarki kohta

Lexmark loob uuenduslikke printimislahendusi ja tehnoloogiaid, mis aitavad klientidel kogu maailmas printida omale vajalikku informatsiooni hõlpsalt, tõhusalt ja väga kuluefektiivselt.

Loe täpsemalt GHS Label Printing lahenduse kohta

Kui tekkis küsimusi siis loe lisaks või võta meiega ühendust telefonil 6 424 079

GHS Label Printing
Admin 6. jaanuar 2020
Jaga seda postitust
Arhiveeri