PaperCut 22.0 on kohal!

Pärast PaperCut MF 22.0 avaldamist selle kuu alguses on meil hea meel, et nii PaperCut MF kui ka NG 22.0 on nüüd saadaval.
10. juuli 2022 by
PaperCut 22.0 on kohal!
Officeplus Kaubandus OÜ, Erik Köster

Mida PaperCut versioon 22 sisaldab?


Forest Positive Sustainable Printing koostöö Papercut Grows initsiatiiviga: PaperCut's Forest Positive Print programm aitab PaperCut partneritel klientidel muuta printimine positiivselt jätkusuutlikuks.

Uued kompressiooni sätted skaneerimisel: When Skaneerimise sätete seadistamisel on nüüd võimalik valida kolma kompressiooni astme (kõrge, keskmine ja madal kompressioon) vahel. See võimalus on olemas nii PaperCut MF kui ka PaperCut Hive versioonidel.

Täiustatud veebiliides: PaperCut eesmärgiks on ühilduda täielikult WCAG 2.1 AA nõuetega. Seepärast sisaldab versioon 22.0 uut lõppkasutaja veebiliidest mis vastab täielikult erivajadustega kasutaja nõuetele.

Täiustatud PaperCut MF administraatori login leht: Käesoleval versioonil on täiesti uus login lehe taust.

Scan to Fax tugi Ricoh SmartSDK-le: Lisatud on tugi  PaperCut 'Scan to Fax' funktsioonile Ricohi seadmete jaoks.

Seadmes skaneerimise parendused Ricohi masinatele: Kus võimalik on skaneerimistööde töötlemine viidud taustaprotsessiks, et võimaldada kasutajatel kiiresti oma tööd edasi teha.

Kyocera 4.3" seadmete integreeritud skaneerimine: Nüüd toetab tarkvara ka Kyocera mudelite, millel on väiksem kui 4,3" kuvar, Integrated Scanning (skaneerimise ja töövoo) funktsionaalsust.

Kui tahad teada rohkem PaperCut Hive tarkvara kohta siis kliki allolevat linki.


Loe lisa



PaperCut 22.0 on kohal!
Officeplus Kaubandus OÜ, Erik Köster 10. juuli 2022
Jaga seda postitust
Arhiveeri